PRO Grums

Den 22 oktober spelade jag för PRO i Grums på deras sillsexa i Gruvan. Ett välbesökt möte och en härlig publik, som gav mig fin respons. Jag träffade även många gamla bekanta, som jag inte träffat på många år. 

Konsert med Tore Berger

Den 15 september genomförde jag en konsert med Tore Berger (f.d. Blå Tåget) på Ölme Diversehandel, Kristinehamn tillsammans med Andreas Grundström, kontrabas, Maria Lekare, sång och keyboard samt Tobias Lekare, dragspel. 

Fem av sångerna finns utlagda på Youtube. Sök på "Tore Berger Kristinehamn".

Skrivarcirkel

Den 6 september påbörjade jag en skrivarcirkel för Studiefrämjandet, där jag deltar som cirkelledare. Jag har tretton deltagare i cirkeln. 

Pensionärernas dag

Den 29 augusti sjöng jag på pensionärernas dag, hembygdsgården, Kristinehamn.

Det var gråmulet, men inget regn föll under dagen. 

Frykerudsdagen

Den 4 augusti uppträdde jag under Frykerudsdagen, järnvägsparken, Fagerås. Jag var en av artister, bördiga från Frykerud, som uppträdde. 

En stekhet dag som lockade mycket folk. 

Sommarkväll i Lesjöfors

Den 31 juli spelade jag i Lesjöfors kyrka. Det är en liten, vacker och mycket trivsam kyrka. 

Järnets dag i Filipstad

Den 11 juli spelade jag under Järnets dag vid hembygdsgården, Munkeberg, Filipstad. Jag avslutade dagen efter att Carl-Jan Granqvist och två andra föredragshållare talat om järnets historia. 

Eidfest

Den 20 juni spelade Papis Bodian och jag på en Eidfest efter att ramadan var slut i växthuset, Marieberg, Kristinehamn. 

Sommarfest på Alsters herrgård

Den 14 juni sjöng jag i Alsters herrgård när en förening hade en sommarfest där. Det var en besvärlig lokal att spela i, då åhörarna satt utspridda i tre olika rum. 

Lenedagen

Den 26 maj anordnade vi en Lenedag i Lene, där både utflyttade och nutida boende deltog. Efteråt hade vi samling i sockenstugan, där jag underhöll.